Használati feltételek

A www.sajtfoto.hu oldalon szereplő képek és írott szövegek az oldal üzemeltetőjének tulajdonát képezik.

Az oldal tulajdonosának előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. Tilos a lap tartalmának egyes részeit merevlemezre menteni vagy kinyomtatni. Tilos a lap további felhasználása, terjesztése, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala és adatbázisban történő tárolása.

A www.sajtfoto.hu weboldal teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az oldal tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A www.sajtfoto.hu weboldal tulajdonosa nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a lapok használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A www.sajtfoto.hu weboldal tulajdonosa mindennemű változás, illetve megszüntetés jogát fenntartja.

A lap olyan linkeket tartalmaz, melyek más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik eljárásáért, így különösen adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a kiadó nem vállal felelősséget.