Magamról

„Idő, állj meg egy pillanatra,
s ti, suhanó percek, várjatok,
amíg ők ketten esküt tesznek,
hogy egymáshoz örökké hűek lesznek,
csak addig várjatok!”

/Goethe/
 

Vámosi-Nagy Gergelynek hívnak, Érden élek. Közel tíz éve foglalkozom esküvők megörökítésével. Hiszek benne, hogy a jó esküvői fotók segítségével évek múlva is átélhetitek életetek egyik legszebb napjának minden pillanatát. Véleményem szerint nem csak a családnak szánt, beállított képek a fontosak, hanem azok az apró mozzanatok és pillantások is, amelyek többet mondanak el minden szónál…

Úgy gondolom, hogy a hosszú évek tapasztalata, valamint a professzionális felszerelésem melletti tartalék felszerelés, amivel rendelkezem, biztosítja azt számotokra, hogy egy váratlan helyzet, vagy egy esetleges technikai hiba esetén sem maradok le a fontos mozzanatokról. Természetesen a közös életetek első pillanatairól készítendő fotók a Ti kívánságotok szerinti stílusban készülnek el, és kerülnek később retusálásra.

Bárkit is válasszatok majd fotósnak, egy dolgot tartsatok mindig szem előtt: a jó minőség emléke sokkal tovább él, mint az alacsony ár miatt érzett röpke öröm, hiszen  "Az olcsó később lesz nagyon drága!" 

Úgy érzem, igazán korrekt árakon dolgozom, melyről Te is meggyőződhetsz, ha az ajánlatkérés menüpontban kikéred személyre szabott ajánlatomat.

 

"A fényképezőgép a munkaeszközöm. Általa adok értelmet mindannak, ami körülvesz."

 /André Kertész/